Hírek

Minden ami a határhelyzettel kapcsolatos

navigator

Újdonságok


bw-ios-release

Végre új BorderWatcher iOS verzió

2020.07.05.

v2.0.0

Sziasztok,
Nagyszerű hírünk van, hiszen tegnap az Apple is jóváhagyta a megújult BorderWatcher iOS app-ot, így mostmár frissíthetitek azt.
Nagyon-nagyon sok idő telt el a legutolsó frissítés óta... Ezen időszak alatt tejles mértékben átalakítottuk az applikációt, szinte egy újat készítettünk el a már meglévő alapjaira.
Sokkal használhatóbb, pontosabb és letisztultabb lett, intuitiv kezelőfelülettel, amit a ti visszajelzésetek alapján készítettünk el! :)
Frissítsétek az Apple store-ból, akkor is, ha az ingyenes időszakban próbáltátok ki, mert abban a főoldalon túl már nem tudtok jutni. További info

bw-auto-meres

Hogyan működik az automata mérés?

2020.06.14.

Arra gondoltam, hogy indítok egy havi cikksorozatot, hogy jobban belelássatok, hogyan is működik a BorderWatcher. Az első út az automata mérés sötét bugyraiba vezet, amit a további infora kattintva olvashattok is. Ha van ötletetek, hogy miről szeretnétek olvasni nyugodtan írjátok meg (mármint az ötletet a cikket én fogom!) :) További info

BorderWatcher oklevel

Május hónap győztese

2020.06.06.

Sziasztok,
Mivel az utolsó frissítésben bejött a ranglista, ahol láthatjátok, hogy ki az aki a legtöbb infóval látja el a többieket örök élet, havi és heti bontásban, így arra gondoltam, hogy a havi győzteseket bemutatnám (persze csak akkor ha beleegyeznek :) ) , hogy megismerjétek.
Legyen ugyanolyan rangja annak, aki információval segít, hogy időt takarítunk meg az utazások során, mint mondjuk pl. egy tűzoltónak vagy ápolónak. Hiszen mindkettő segíteni akar...
Szóval a hölgyeim és uraim dobpergés... a májusi győztes Péter! :)
- Szia Péter.
- Először is szeretnék köszönetet mondani mindenki nevében, hogy ennyi infót osztottál meg a közösségnek! Mesélj kérlek, mivel foglalkozol, miért kell a határt járnod?
    - Szia Tamás, Köszönöm szépen! :)
    - Szegeden az SZKT-nál dolgozok mint műszaki munkatárs. Már két éve, mint napi ingázó közlekedek a határon.
- Mi motivál, hogy a BorderWatcher segítségével segíts másoknak?
    - Mivel ez a közösségi app is csak akkor lesz hasznos mindannyiunknak, ha teszünk hozzá, így én mindig amikor csak tudok segítek is.
- Hol hallottál a BW-ről?
    - A BW-ről a Határfigyelők Facebook csoportban hallottam.
- Mikor kezdted el használni az app-ot?
    - Szerintem a legelejétől használom, azaz olyan 2018. nyár óta 🙂
- Milyen gyakran szoktad használni?
    -Minden utazásomnál használom mint tájékozódó és mint tájékoztató.
- Mit gondolsz mi az amin lehetne javítani vagy mi hiányzik még belőle?
    - Tökéletesen megfelelő, viszont chat ne legyen benne, hogy beszélgetésekkel ne vesszen el a fontos információ.
- Mit ajánlanál a többi felhasználó számára?
    - A többi felhasználónak javaslom az automata mérés funkció használatát, ami a kedvencem is egyben.
- Köszönöm Péter, arra kérlek tartsd meg jó szokásod és továbbra is láss el minket sok-sok infóval! :)

BorderWatcher oklevel

Közlekedési Innovációs Díj

2020.05.24.

2019. nyarán arra lettem figyelmes, hogy a Közlekedéstudományi Egyesület egy pályázatot írt ki a hazai közlekedési ágazat fejlesztésével kapcsolatos előremutató ötletek, innovatív kezdeményezések felkarolására.
Úgy gondoltam, hogy ez egy nagyszerű lehetőég arra, hogy a BorderWatcher-rel mint a közlekedést, utazást segítő eszközzel megpróbáljak pályázni. Mivel az észrevétel és a leadási határidő között nem volt sok idő, így gyorsan utána jártam, hogyan is lehet jó pályázatot írni és pár nap alatt összeraktam az anyagot.
Rengeteg nagyszerű pályamű érkezett, amiből sajnos nem a BorderWatcher lett a győztes, hanem egy környezettudatos, gyorsan telepíthető és olcsón üzemeltethető jelzőlámparendszer Dr. Tettamanti Tamás, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa által.
Ezúton is gratulálunk a győztesnek! Legközelebb újra megpróbáljuk és addig emlékbe elrakjuk ezt az oklevelet a KTE jóvoltából. (Aki kiszúrja a hibát vendégem egy sörre... ;) )

Happy birthday BorderWatcher

Születésnap, 2 éves a BorderWatcher!

2020.05.17.

Új kiadás (v3.0.0)

Nagyon-nagyon sok idő telt el a legutolsó frissítés óta... Mint mindannyian tudjuk teljesen megváltozott a világunk. Otthonunkba kényszerültünk, és még az is nagy szó volt, ha el lehetett menni sétálni a környékre. Mi ezt az időszakot úgy próbáltuk átvészelni, hogy folyamatosan fejlesztettük a háttérben az app-okat. De elérkezett az idő, hogy egy új Android verziót kiadjunk, ami tényleg rengeteg hasznos újítást tartalmaz: További info

Szabó Tamás

Elindult a hivatalos weboldal!

2020.05.08.

2 év telt el az első applikáció megjelenése óta...

Mikor elkezdtem elkészíteni az app-ot első lépések egyike volt, hogy összeszedtem az összes ötletem és csináltam belőle egy listát. Ennek már akkor is része volt egy önálló weboldal is, viszont így 2 év elteltével lett rá kapacitás, hogy el is készüljön. (Gondolhatjátok milyen hosszú lista volt :) )
Ezentúl itt is helyet kapnak az új kiadásokról szóló információk valamint a határhelyzettel kapcsolatos hírek.
Javaslom, hogy nézzetek körbe az oldalon. Legfőképp a 'Rólunk' oldalt ajánlom, ahol megláthatjátok, hogy nagyon sok segítséget kapok kedves emberektől, valamint a 'GYIK' azaz gyakran ismételt kérdések oldalát, ahol sok olyan infót találhattok, ami hasznos lehet az app használatával kapcsolatban. Mint mindig bármikor várom az ötleteket, észrevételeket, megjegyzéseket, hisz az app nektek készül! :)