Hírek

Rovat

navigator

4 éves a BorderWatcher!


Happy birthday BorderWatcher

Új kiadás (v4.1.0)

folytatás a főoldalról...

  • Egyrészt teljesen új UI-t kapott, ami külön öröm, hogy a kedvenc, fontos határátkelőket már ki lehet rögzíteni a főoldalra, így megnyitás után rögtön látszódnak azoknak a határoknak a várakozási ideje, ami minket érdekel, legyen az személygépjármű vagy tehergépkocsi.

  • Rögtön a főoldalon egy másik fülön elérhető a térkép ahol a számunkra legközelebbi határátkelők látszódnak, azok várakozási ideje színkóddal ellátva és megkattintva őket, egy részletes ablak mutatja, hogy mikor volt utoljára poszt a határhoz, mettől meddig van nyitva és hogy milyen messze van tőlünk.

  • Sokakat zavart, így a beállításokban kikapcsolható a „csak tájékoztató jellegű” hivatalos infók, azaz azok a posztok, amik akkor kerülnek az applikációba mintegy backup-ként, ha felhasználó nem posztolt adott órán belül a határhoz. Mivel ezek nem mindig fedik a valóságot, így érdemes használni ezt a beállítást és posztolni ha határon van.

  • Megújult a posztok oldala is, tab-os kialakítással könnyen navigálható a posztok, az élő térkép valamint a telepített kameraképek között. Továbbá egy új, a határ adatait tartalmazó információs fül is bekerült, ahol az értesítéseket lehet beállítani, valamint értékelést, visszajelzést adhat bárki.

  • Az értesítések bekapcsolása nagyon hasznosak, hiszen, ha érkezik egy poszt a beállított határra rögtön küld az applikáció egy értesítést, függetlenül attól,hogy fut-e a program vagy sem. Ahol nincs kamera telepítve lehetőség nyílik rövid, 10 mp-es videó feltöltésére, ami mindenki számára megtekinthető a posztok oldalán.

  • A posztolás folyamata is egyszerűsödött.. Plusz gombot megnyomva kiválasztható, hogy instant képet készítünk a sorról, frissítjük a sor végének koordinátáját vagy új részletes infót adunk várakozási idővel megadva. Ilyenkor lehetőség van, kép, videó, autók számának megadására, vagy éppen rövid szöveges üzenetet is mellékelhetünk, hogy pl. melyik sor megy a legjobban. Ami külön öröm, hogy itt a tehergépkocsiknak nem a 300 perces maximum várakozási időt lehet megadni, hanem jóval többet, akár 900 perces várakozást is. Akinek ennél több kell, az jelezheti a már említett szöveges üzenet részben.

  • Az olyan apróságok mint a sötét mód bevezetése vagy a navigáció a kiválasztott határra már csak hab a tortán.

  • Továbbá teljesen reklámmentes, ami ellensúlyozza azt a minimális egyszeri jelképes 1 eurós kb. 349Ft-os díját, amivel használható az applikáció.

  • Szokásosan ha van valami jó ötletetek, amit szívesen látnátok az app-ban nyugodtan írjatok emailt, vagy keressetek a Facebook oldalunkon! :)