Hírek

Rovat

navigator

3 éves a BorderWatcher!


Happy birthday BorderWatcher

Új kiadás (v4.1.0)

folytatás a főoldalról...

  • Kicsit korábban már felkerült a 4.0.0-ás verzió, ami a főbb fejlesztéseket tartalmazta, most pedig ennek egy kiegészítése látott napvilágot. A lényeg, hogy kicsit megváltozott az infó adás, egyszerűbb lett, kiemelve, hogy akár szöveges üzenetet, képet is lehet egy kattintással csatolni a megadott várakozási időhöz. Továbbá akinek nagyobb kijelzős telefonja van, annak elérhetőek a kis tag-ek amivel gyorsan további információkat lehet megosztani. PL. ha rendszerleállás van valahol.

  • John Doe-t nyugalmaztattuk, visszajelzésetek alapján sokakat összezavart, hogy igazából ő több anonim módot bekapcsoló felhasználó.. Mostmár intuítívan Anonim névvel lesz látható.

  • A határátkelők nyitása előtti órában egy "Hamarosan nyit" szöveg jelenik meg így ösztönözve azokat akik már ott vannak, hogy ilyenkor is lehet már infót adni Pl. hogy hány autó áll a sorban, megspékelve egy képpel.. :)

  • Most a tabellán is bele lehet húzni annak aki kissé le van maradva, hiszen a szöveges üzenetek adásáért 10 pontot lehet kapni, ami a legtöbb a jelenlegi rendszerben. Emellé jelvények is elérhetővé váltak, 10,50,100... megadott szöveges üzenetek után.

  • Utoljára hagytam a weboldal egyik új funkcióját, ahol minden nap látható lesz, hogy hány felhasználója van az appnak, és hány megadott várakozási időt adtatok már meg a kezdetek óta. Ha kiváncsiak vagytok rá, irány a www.borderwatcher.hu és görgessetek le! :)

  • A legfontosabb még mindig az, hogy mindenki maradjon egészséges, próbáljunk vigyázni egymásra mind az útun, mind a napi élet során. :)
  • Szokásosan ha van valami jó ötletetek, amit szívesen látnátok az app-ban nyugodtan írjatok itt kommentet, emailt, de akár a füstjeleket is dekódolom! :)